Capture d’écran 2018-04-24 à 09.47.15

Workshop DM Institute - Hoe creëer je met je smartphone zelf prima videobeelden voor je marketingcommunicatie?

# workshop

Je wil je prospects en klanten verwennen op je site of social media kanelen met straf beeldmateriaal, maar je hebt het budget niet om dure videospecialisten in te huren. Geen nood: dankzij deze halve dag workshop leer je vlot de essentie van videomarketing. Meer nog, je maakt zelf deze beelden met je smartphone. Je ontdekt in mensentaal alles over formats, noodzakelijke technische facetten (beeldcompositie, kleuren, snelheid, muziek, …)  en haalbare creativiteit.

Doelgroep

Iedereen die zelf aan de slag wil met videomarketing en hiervoor zijn smartphone wil gebruiken. Je hoeft geen speciale voorkennis te hebben, noch een creatieve vooropleiding gevolgd te hebben. Breng zeker je smartphone of tablet mee. Iedereen die zelf voor goed beeldmateriaal wil zorgen voor zijn social media-kanalen of site.

Docent

Matthieu van den Bogaert is online marketeer bij Vlerick School, en creëert veel videobeelden voor de marketingcommunicatie. Hij is expert in social media en videomarketing en deelt graag zijn ervaringen met de deelnemers. Hij houdt ervan zeer concreet en haalbaar advies te geven. Zijn stijl is no-nonsense en hij focust op praktisch haalbare doelen.

Workshop Programma

Je leert de wetten van filmen met je mobieltje. Waarop moet je allemaal letten tijdens het filmen om goede en impactvolle video-opnames te maken? Welke tools helpen mij hierbij? Welke accessoires heb ik nodig? Welke aanpak werkt het best voor mijn doelstellingen? Je krijgt heel veel tips en do’s en don’ts. Ook veel inspiratie en checklists dankzij de vele voorbeelden en praktische cases.

Wat leer je uit deze workshop?

  • Hoe creëer je zelf sterk visueel beeldmateriaal?
  • Welke video-content formats bestaan er? Welke voor- en nadelen van deze formats?
  • Welke online tools helpen je prima bij videomarketing-realisatie?
  • Hoe zet je dit beeldmateriaal slim in op je site en social media kanalen?
  • Welke resultaatmetingen maak je achteraf om je videomateriaal nog beter te laten renderen?

Tarieven

BAM niet-leden: € 390 (excl. 21% BTW)

BAM leden: € 350 (excl. 21% BTW)

Vragen?

Wil je detailinformatie over de opleidingen of workshops en welke het beste passen bij jouw profiel en toekomstplannen?

Pascale Cambie – Director BAM=LEARN

(02)234 54 03 - pascale.cambie@marketing.be