Waarom lid worden van BAM?

Ja, alles verandert. Technologie kan je al lang niet meer bijhouden. Het medialandschap beweegt constant. En de consument heeft het laken helemaal naar zich toe getrokken. Hij staat centraal in de relatie met merken en bedrijven. Je kan dat negeren. Of mopperen dat het vroeger allemaal beter was. Je kan claimen dat de relatie met die klant niet jouw verantwoordelijkheid is. Maar dan maak je jezelf iets wijs. Iedereen in een bedrijf of organisatie heeft impact op de relatie met de klant.

Dus sluit je aan bij BAM en geef de toekomst mee vorm. Bepaal zelf mee hoe marketing weer het verschil kan maken en een impact kan hebben op de samenleving. Bij BAM ontmoet je zielsverwanten. Durvers en doeners. Collega’s die van dichtbij of van ver bezig zijn met die relatie tussen merken en consumenten, met marketing in de meest brede zin van het woord. Bij BAM leren we van elkaar. We dagen elkaar uit en inspireren elkaar. Op congressen, seminaries en studiereizen, wissel je ideeën uit, vraag je raad en kan je die ook geven. En natuurlijk feesten we af en toe. Want het moet vooral niet te ernstig worden.

Sluit je vandaag nog bij ons aan !

 

 

 

  • Team Packages

  • Individual Packages

  • Hernieuwing

  • Ledenlijst

Founding Architects

BAM zou nooit kunnen bestaan zonder de steun van haar Founding Architects, bedrijven die stuk voor stuk geloven in meaningful marketing en daardoor mee hun schouders onder de vereniging willen zetten.

Ontdek de Founding Architects hier

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van onze activiteiten, opleidingen en het nieuws uit de sector? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.

Ik schrijf me in