FAM

FAM wil de unieke en complementaire waarde van vrouwen in de marketingsector in de schijnwerpers plaatsen en het ‘glazen plafond’ doorbreken.

 

FAM_v2

 

Binnen BAM zet de hub “FAM” (Female Association of Marketing) in op collectieve intelligentie door de unieke en complementaire waarde van vrouwen in de marketingsector in de schijnwerpers te plaatsen.

De doelstelling is om een community te creëren die elkaar helpt. We bouwen die community online & offline via diverse initiatieven doorheen het jaar. Online delen we inspirerende content op onze Facebook pagina of in onze LinkedIn Group. Offline organiseren we keynote talks, networking events, interessante bedrijfsbezoeken en gatherings om elkaar beter te leren kennen en elkaar vooruit te helpen. Zo willen we onze netwerken bundelen om een nieuw ‘smart female network' te creëren dat de vaardigheden van vrouwen zichtbaarder maakt, dat vrouwen helpt om op C-level te werken zonder schuldgevoelens en om vrouwen te helpen door het beruchte “glazen plafond” te breken. Ongeacht je functie, je leeftijd of type bedrijf.

Hoewel we ons vooral richten op het coachen van vrouwen zijn mannen zijn meer dan welkom in deze hub! We zijn namelijk overtuigd dat gender gelijkheid een gedeelde verantwoordelijkheid is.

Wil jij aansluiten bij ons? Word lid van onze Facebook Community: FAM - Female Association of Marketing! en/of onze LinkedIn-Group: FAM - Female Assocation of Marketing.