Young Marketer banner_website

 

Ben jij een Young Marketer (<30 jaar) en wil je jezelf versterken voor de toekomst? Dan is het Young Marketer-lidmaatschap zeker iets voor jou! Met dit lidmaatschap biedt BAM jou gepersonaliseerde content die erop gericht is jouw kennis op het gebied van marketing te vergroten. Dat is nog niet alles! BAM organiseert ook evenementen waar je de kans krijgt om naar kwaliteitsvolle sprekers te luisteren, deel te nemen aan workshops en ook je professionele netwerk uit te breiden!

Sluit je VANDAAG nog aan en geef JOUW toekomst vorm!

Ontdek hier de voordelen van het Young Marketer lidmaatschap:

  • Exclusieve en gratis uitnodiging voor onze jaarlijkse BAM-party

Jaarlijks organiseert BAM de BAM party in september. Hierop worden alle BAM leden uitgenodigd om mee de verjaardag van onze vereniging te vieren. Als community is het belangrijk om te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten.

  • BAM-evenementen en -opleidingen tegen een voorkeurtarief

De leden van BAM ontvangen een korting van minstens 75% op alle evenementen en opleidingen doorheen het jaar. (Het BAM Marketing Congress & IAB MIXX Awards niet inbegrepen) Het uitgebreide aanbod aan evenementen en opleidingen zorgt ervoor dat ieder lid zijn/haar interesses kan terugvinden en een eigen programma doorheen het jaar creëren.

  • Speciaal tarief voor BAM Marketing Congress

Tijdens het BAM Marketing Congress willen we Young Marketers ook aanmoedigen om 2 dagen aanwezig te zijn. Dit is waarom we een speciaal tarief hanteren voor jullie. Meer informatie kan je terugvinden op www.marketingcongress.be

Elk lid ontvangt bij activatie van het lidmaatschap een persoonlijke login om toegang te krijgen tot de website www.marketing.be. Met deze login krijg je als lid toegang tot onder andere whitepapers, studies en het knowledge center. Via dit knowledge center willen we onze leden op de hoogte brengen van alle “Member Exclusive” content, waaronder ook de presentaties van sprekers op onze evenementen.

  • Nieuwsbrief

Elk lid ontvangt maandelijks de nieuwsbrief van BAM met de laatste marketing updates.

  • Deelname Young Board

Binnen BAM hebben we sinds vorig jaar de BYM opgericht, de Belgian Young Marketers. Een community binnen BAM, die helemaal in het teken staat van de Young Marketers. Doorheen het jaar is het doel van BYM ook een aanbod te creëren voor Young Marketers aan de hand van activiteiten, opleidingen en netwerkmogelijkheden. Als Young Marketer lid kan je vragen om deel uit te maken van deze board en mee het aanbod te helpen vorm geven.

 

Kostprijs: € 99 excl. BTW

Bestel dit lidmaatschap

Wie kan dit lidmaatschap aanvragen?

  • Een Young Marketer jonger dan 30 jaar.
  • Een Young Marketer zonder job / pas afgestudeerd
  • Een Young Marketer met een job bij een bedrijf dat (nog) niet lid is van BAM. In dit geval kan 1 Young Marketer per niet-lid bedrijf aansluiten bij BAM. Indien er meer Young Marketers van hetzelfde niet-lid bedrijf wensen aan te sluiten, dan zal een Corporate lidmaatschap dienen genomen te worden.

Vragen of bijkomende informatie?

Wil je detailinformatie over de lidmaatschappen en welke het beste passen bij jouw bedrijf en toekomstplannen?

Neem contact op met Sarah Vyverman - sarah.vyverman@marketing.be - 02 234 54 08

 

 

Let op: Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd voor opeenvolgende periodes van één jaar behoudens vooropzeg betekend bij aangetekend schrijven uiterlijk vier maanden voor de vervaldatum van 31 december voor rechtspersonen en uiterlijk vier maanden voor de vervaldatum van de verjaardag van het lidmaatschap voor fysieke personen of voor studenten.

Ga terug naar overzicht