BAM_Education_webheader_3_def_1862-500

Marketing Opleidingen 2023

BAM Education wil continue ondersteuning bieden aan alle marketeers. Van beginners over ervaren marketeers tot personen uit andere sectoren. Stuk voor stuk kunnen zij bij BAM Education terecht om hun kennis bij te schaven.

Waarom we dat doen? Omdat we over de jaren heen gemerkt hebben dat mensen doorheen hun carrière gemakkelijk van oriëntatie veranderen. Maar ook omdat elke marketeer de dag van vandaag een chef d’orchestre moet zijn en dus van elke tak binnen marketing kennis moet hebben. Aan de hand van opleidingen blijven wij hen ondersteunen in de volgende stap van hun professionele carrière zodat ze expert worden in hun eigen domein én zodat ook met andere afdelingen kunnen meepraten.

BAM Education - Opleidingen

Wat mag u verwachten van een BAM opleiding? Onze opleidingsprogramma's bestaan uit meerdere sessies met een duidelijke structuur en rode draad. Tijdens het volledige traject ontwikkelt u alle kennis en vaardigheden over het door u gekozen topic. Na deelname aan de volledige opleiding ontvangt u het BAM certificaat.

Onze opleidingen worden gegeven door experten. Professionals die met één voet in de praktijk staan en met de andere in de academische wereld. Net dat maakt BAM Education uniek: praktische en academische ervaring op een interessante manier gebracht door boeiende personen. Op die manier verzekeren we ons van een hoge kwaliteit van de opleidingen en zorgen we ervoor dat niet alleen de toekomstige marketeer een veelzijdig informatiepakket meekrijgt, maar ook de ervaren marketeer zijn kennis bijgespijkerd ziet.

Benieuwd naar de docenten? Hier vind je een overzicht terug!

Het aanbod in 2023:

Meaningful Marketing labs:

Vanaf oktober '22 wordt de Meaningful Marketing aanpak ook doorgetrokken in de opleidingen, namelijk in de gloednieuwe opleiding Meaningful Marketing Labs. Meaningful Marketing Labs moet een opleiding worden die als een paraplu boven de bestaande opleidingen van BAM staat. Coördinator van het programma is prof. Patrick De Pelsmacker (UAntwerpen). 

Meaningful Marketing Labs is een cyclus van vier dagen, goed voor 14 sessies. Elke sessie heeft concrete leerdoelen, maar biedt ook cases en tools om zelf aan de slag te gaan. Naar die interactiviteit verwijst trouwens de term ‘Labs’.

A la carte sessies

Wens je liever aparte sessies te volgen in plaats van een volledige opleiding? Dan hebben wij ook enkele sessies ter beschikking.

KMO Portefeuille

BAM is sinds Juli 2021 officieel erkend als dienstverlener van de KMO Portefeuille.

U kan uw aanvraag indienen voor alle BAM opleidingen en à la carte sessies.

KMO Portefeuille : DV.0242879

KMO-portefeuille-logo

Vragen of meer informatie nodig?

Contacteer Nathalie Prieto, Event manager. 

+32 472 10 20 85 - nathalie.prieto@marketing.be