DEVELOP 1300_250

 

Develop

De opleidingen binnen het traject "Develop" zorgen voor een uitbreiding en verdieping van jouw marketing skillset. Onder dit traject vind je specifieke opleidingen terug die focussen op het verbeteren van jouw marketing competenties.

Het zijn praktische opleidingen die een ideale update van jouw al bestaande expertise bieden. Alle opleidingen en sessies geven jou een overzicht van de actuele trends en de strategische aspecten binnen marketing.

Je hebt de keuze uit 2 vaste programma’s die telkens bestaan uit 5 (avond)sessies : Marketing Management Update of Digital Management Update.  

Daarnaast bieden we ook specifieke opleidingen aan volgens een bepaalde expertise: Content Marketing, Digital Media Communication, Van data-analyse tot marketingbudget.

Vind je jezelf in deze vaste programma's niet terug? Dan heb je ook de mogelijkheid om zelf een gepersonaliseerd programma samen te stellen door sessies uit de verschillende programma’s onderling te combineren. Deze à la carte mogelijkheid hebben we ontworpen om jou nog meer te kunnen ondersteunen in jouw learning traject. Van zodra je minstens 5 sessies samenstelt, bieden we jou een korting aan. Contacteer Pascale Cambie om jouw persoonlijke selectie te maken.

Vragen?

Wil je detailinformatie over de opleidingen en welke het beste passen bij jouw profiel en toekomstplannen?

 

Neem contact op met Pascale Cambie, Director BAM Learn!

pascale.cambie@marketing.be - (02) 234 54 03