BAM students congress 2500833

BAM Students Congress

Het BAM Student Congress, ook wel bekend als het vroegere STIMA-Congres, heeft het nieuwe concept #MarketHappening gelanceerd. Via het concept #MarketHappening brengen we studenten dichter bij de marketingsector door de combinatie van bedrijfsbezoeken en keynote presentaties van experts uit de marketing community. #MarketHappening laat zo de studenten gedurende 1 dag kennismaken met meaningful marketing. Het is de bedoeling om het congres elk jaar in een andere Belgische studentenstad te laten plaatsvinden om zo de unieke belevenis voor iedere student toegankelijk te maken.

In de voormiddag luisteren de deelnemers naar marketing experts uit diverse sectoren. Zij delen hun eigen marketing ervaringen uit hun bedrijf of organisatie. Hierdoor krijgen de studenten een blik achter de schermen binnen de bekendste bedrijven in België.

In de namiddag gaan de deelnemers op pad om lokale bedrijven, ondernemingen en/of organisaties te bezoeken en workshops te volgen.

#MarketHappening zal dit jaar doorgaan in Hasselt, een stad vol met business-opportuniteiten die bruist van de succesvolle startups.

De ideale locatie om meer dan 1000 marketing en communicatie studenten te ontvangen.

Inschrijven

Inhoud & Sprekers

Programma:
programma_student_Congress

Kostprijs: € 25 per persoon.

Inschrijven kan hier.

Sponsors: