bam_header-algemeen

 

Marketing Opleidingen 

BAM Education wil continue ondersteuning bieden aan alle marketeers. Van beginners over ervaren marketeers tot personen uit andere sectoren. Stuk voor stuk kunnen zij bij BAM Education terecht om hun kennis bij te schaven.

Waarom we dat doen? Omdat we over de jaren heen gemerkt hebben dat mensen doorheen hun carrière gemakkelijk van oriëntatie veranderen. Maar ook omdat elke marketeer de dag van vandaag een chef d’orchestre moet zijn en dus van elke tak binnen marketing kennis moet hebben. Aan de hand van opleidingen blijven wij hen ondersteunen in de volgende stap van hun professionele carrière zodat ze expert worden in hun eigen domein én zodat ook met andere afdelingen kunnen meepraten.

Wat mag u verwachten van een BAM opleiding? Onze opleidingsprogramma's bestaan uit meerdere sessies met een duidelijke structuur en rode draad. Tijdens het volledige traject ontwikkelt u alle kennis en vaardigheden over het door u gekozen topic. Na deelname aan de volledige opleiding ontvangt u het BAM certificaat.

Aanbod: 

Binnen het aanbod Education kan je opleidingen vinden die zowel op korte als lange termijn jouw competenties versterken. Zo kan je zelf afstemmen wat jouw noden en wensen zijn, maar ook hoeveel tijd je wenst te spenderen om jouw skills te ontwikkelen.

Op deze manier kan je doorheen het volledige jaar jouw opleidingen spreiden en blijf je het volledige jaar future fit en mee met de laatste nieuwigheden.

Korte webinar training 'Essentials':

Ga mee op een tocht van kennis en inzichten tijdens een reeks inzichtelijke webinars die een week lang duren en die zorgvuldig zijn samengesteld om dieper in te gaan op de kritieke onderwerpen die onze wereld vormgeven. Doe elke dag met ons mee en ontgrendel de sleutels tot een betere toekomst met boeiende discussies over Sustainability, Inclusion & Diversity, ethics, health & wellbeing, en het steeds veranderende landschap van MarTech en data.

Alle info rond deze webinars kan u vinden via deze link.

Docenten:

Onze opleidingen worden gegeven door experten. Professionals die met één voet in de praktijk staan en met de andere in de academische wereld. Net dat maakt BAM Education uniek: praktische en academische ervaring op een interessante manier gebracht door boeiende personen. Op die manier verzekeren we ons van een hoge kwaliteit van de opleidingen en zorgen we ervoor dat niet alleen de toekomstige marketeer een veelzijdig informatiepakket meekrijgt, maar ook de ervaren marketeer zijn kennis bijgespijkerd ziet.

Een volledig overzicht van de docenten kan je hier terugvinden.

 

Vragen of meer informatie nodig?

Nathalie Prieto

Contacteer Nathalie Prieto, Head of activities & sponsoring

+32 472 10 20 85 - nathalie.prieto@marketing.be

 

BAM is een erkend dienstverlener van de KMO Portefeuille. (DV.0242879)

KMO-portefeuille-logo