Join us 1300_250

 

Word lid van de grootste marketingcommunity van het land

De snelheid van verandering versnelt… Nieuwe evoluties komen en gaan. Technologische vernieuwingen veranderen hoe we met elkaar communiceren. En zingeving is belangrijker dan ooit. Maar wat verandert dit aan de basis van ons vakgebied?

Sluit je aan bij de grootste marketingcommunity van ons land om grip te krijgen op wat er leeft in marketing én om de toekomst mee vorm te geven.

Ben jij er ook van overtuigd dat bedrijven een rol in de samenleving moeten opnemen? Dat inclusie en diversiteit een evidentie zijn? En dat martech onze manier om met mensen om te gaan grondig kan verbeteren?

Dan vind je bij BAM zielsverwanten en leer je van elkaar. Op congressen, seminaries en inspiring trips wissel je ideeën uit en vraag je raad. Tijdens awards zetten we de knapste realisaties in de schijnwerpers. En opleidingen zorgen ervoor dat je steeds up-to-date blijft.

Daarnaast vertegenwoordigt BAM ons vak ook bij de overheid en zorgen we ervoor dat je op de hoogte blijft van recente juridische aspecten die je manier van werken kunnen beïnvloeden.

Omdat we het belangrijk vinden zoveel mogelijk marketeers te inspireren en te verbinden, bieden we je de mogelijkheid gratis lid te zijn.

Sluit vandaag nog gratis bij ons aan als Friend of BAM! 

Als Friend of BAM maak je deel uit van de grootste marketingcommunity van ons land én heb je toegang tot alle informatie op onze site, waaronder artikels en studies.

Word all-in premium member

Ben je ervan overtuigd dat jij of jouw bedrijf een nauwe band met de BAM community zullen opbouwen? Dan kan een Solo of Corporate Membership interessant zijn.

 

Friend of BAM

Academic **

SOLO

Corporate 

✔ Gratis toegang tot de jaarlijkse BAM-party

✔ Gratis toegang tot alle content op www.marketing.be 

Prijs: Gratis

 

Word gratis lid

✔ Korting van 75% op BAM-activiteiten en opleidingen*

✔ Gratis toegang tot alle content op www.marketing.be 

✔ Gratis toegang tot de Marketing Talks en de jaarlijkse BAM-party

Prijs: € 150 incl. BTW / jaar

 

Word academic member

✔ Korting van 25 tot 30% op BAM-activiteiten

✔ Korting van 30% op BAM-opleidingen

✔ Gratis toegang tot alle content op www.marketing.be 

✔ Gratis toegang tot de Marketing Talks en de jaarlijkse BAM-party

✔ Ontvang een gratis Trends-Abonnement

Prijs: € 450 excl. BTW / jaar

 

Word premium member

✔ Onbeperkt aantal geregistreerden

✔ Korting van 25 tot 30% op BAM-activiteiten

✔ Korting van 30% op BAM-opleidingen

✔ Onbeperkt gebruik van Job Post

✔ Onbeperkt gebruik van Legal Line

✔ 1 gratis opleiding naar keuze

✔ Gratis toegang tot de Marketing Talks en de jaarlijkse BAM-party

✔ Gratis toegang tot alle content op www.marketing.be 

Prijs: € 2950 excl. BTW / jaar

 

Word premium member

*uitgezonderd op evenementen als IAB MIXX Awards, BAM Marketing Congress en Belgian Marketing Awards. Hier worden aparte prijzen voor gehanteerd.

**lidmaatschap geldig voor docenten aan Belgische hogescholen en universiteiten

 

Duur

Voor de "Corporate"-formule loopt het lidmaatschap van 1 januari tot 31 december van het jaar. Elk lidmaatschap in de loop van het jaar geeft aanleiding tot de betaling van een bijdrage naar rato van de lopende maand tot 31 december.
Voor de formules "Friends", "Academisch" en "Solo" is het lidmaatschap één jaar geldig vanaf de datum van aanvaarding door BAM.

Belangrijk:

Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd voor opeenvolgende periodes van één jaar, tenzij het per aangetekende brief wordt opgezegd ten minste vier maanden vóór de vervaldatum van 31 december voor de "Corporate"-formule, en ten minste vier maanden vóór de vervaldatum van de verjaardag van het lidmaatschap voor de "Academic"- en "Solo"-formules.