Get access (1)

 

Jou als marketingprofessional inspireren en helpen navigeren doorheen de constante evoluties binnen marketing. Dat willen we met onze content doen. Van belangrijke trends over lokale marketingcases tot het bespreken van marketingboeken.
Met interessante blogposts en longreads, gestuurd door de 5 Think Tanks van BAM, nemen we je mee in het reilen en zeilen van de marketingwereld zodat ook jij volledig up-to-date bent.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Op onze contentpagina maak je kennis met enkele vaste rubrieken:

  • Marketing Book of the Month

Elke maand nomineert BAM een nieuw boek als Marketing Book of the Month. Een rubriek waarbij we een recent boek, gelinkt aan marketing en communicatie, bespreken en aanraden als een must-read voor onze marketingcommunity. Aan het begin van elk nieuw jaar kiezen de professionals binnen de community van BAM de absolute topper van het afgelopen jaar. De winnaar is Marketing Book of the Year.

  • Marketingcases uit België

Marketeers inspireren is één van onze belangrijkste taken. En hoe kunnen we dit beter doen dan regelmatig een geslaagde marketingcase in de kijker te plaatsen? Geen grote internationale verhalen, maar wel lokale cases (of minstens met een lokale invulling) waar de Belgische marketeer iets uit kan leren.

Heeft jouw bedrijf een sterke marketingcase of ken jij een case die we echt moeten delen met onze community? Laat het ons weten via sarah.vyverman@marketing.be.

Wil je toegang tot alle artikels die we publiceren? Aarzel niet langer en word lid van BAM!