Homepage

FR NL

   • Marketing Talks_Episode 9 (1920 x 500 px)

    Marketing Coffee Talks - Episode 9

    In de podcast Marketing Coffee Talks gaat BAM-CEO Fleur Parnet in gesprek met de laureaten van de Belgian Marketing Awards 2023. Wim Vermeulen heeft meer dan dertig jaar ervaring in de communicatiewereld en focust de laatste jaren op duurzame transitie. Dat leverde hem een Silver Award op in de categorie Marketing Leadership of the Year. Fleur Parnet bevraagt hem over de relatie tussen marketing en duurzaamheid en de rol die wetenschappelijk onderzoek moet krijgen in de marketingwereld.

   • 1920-500

    IAB MIXX Awards 2024 are open!

    The IAB MIXX Awards are back! Once again this year, we are looking for the best digital campaigns of the past year.

    A new platform, more categories and lots of enthusiasm to read your fantastic cases. it promises to be a remarkable edition.

    Send your best digital work in one of our categories by 6 September. All explanations & info via the button below.

   • Congress

    Ontvang Premium Inzichten: Word vandaag nog lid!

    Klaar om dieper in te gaan op exclusieve inhoud en onbeperkte toegang te krijgen tot de nieuwste inzichten in de sector? Onze insights en artikelen zijn alleen beschikbaar voor leden.

    Door lid te worden van onze community steun je niet alleen de voortdurende creatie van inhoud van hoge kwaliteit, maar open je ook de deur naar een schat aan kennis, netwerkmogelijkheden en speciale voordelen.

   Welkom bij BAM, de Belgian Association of Marketing!

   Wij zijn een community van Meaningful Marketers in België, die marketeers en bedrijven - groot en klein - helpt om relevant te blijven als professional en als merk door meer meaningful marketing in de praktijk te brengen. We werken hiervoor nauw samen met marketeers, maar ook met partners en andere vakorganisaties. 

   Ons doel is bedrijven en marketers bijstaan in het ondernemen van meer verantwoorde marketingacties en zo hen helpen future fit te worden. 

   Aankomende activiteiten

   BMA600-200 (600 x 300 px) (430 x 176 px) (2)

   Nominations for the Belgian Marketing Awards are open until June 30, 2024.

    

   Do you know a promising startup, a renowned corporation, or a great leader in the marketing domain, we encourage you to seize this opportunity to showcase the achievements and take this opportunity to nominate them for the Belgian Marketing Awards!

    

   Submit your nomination(s) >

   Ontdek het laatste nieuws uit de sector

   Jou als marketingprofessional inspireren en helpen navigeren doorheen de constante evoluties binnen marketing. Dat willen we met onze content doen. Van belangrijke trends over lokale marketingcases tot het bespreken van marketingboeken.

   Wil je toegang tot alle artikels die we publiceren? Aarzel niet langer en wordt een lid van BAM!

   Onze key partners

   Onze partners