Homepage

FR NL

   • congress 1920-500

    Klaar voor 2024?

    Alles wat je moet weten als marketeer in 2024 en niets meer! Verdwaal niet in complexe trainingsaanbiedingen elders, maar laat je begeleiden door de grootste marketingorganisatie van België. Maak deel uit van onze community en creëer door minimale inspanning maximale impact. Samen met willen we investeren in een future fit marketing community!

   • education

    Ontdek onze opleidingen

    Bekijk het aanbod BAM opleidingen voor 2024. Onze opleidingsprogramma's bestaan uit meerdere sessies met een duidelijke structuur en rode draad. Tijdens het volledige traject ontwikkel je alle kennis en vaardigheden over het door jou gekozen topic. Na deelname aan de volledige opleiding ontvang je het BAM certificaat.

   • Congress

    Ontvang Premium Inzichten: Word vandaag nog lid!

    Klaar om dieper in te gaan op exclusieve inhoud en onbeperkte toegang te krijgen tot de nieuwste inzichten in de sector? Onze insights en artikelen zijn alleen beschikbaar voor leden.

    Door lid te worden van onze community steun je niet alleen de voortdurende creatie van inhoud van hoge kwaliteit, maar open je ook de deur naar een schat aan kennis, netwerkmogelijkheden en speciale voordelen.

   Welkom bij BAM, de Belgian Association of Marketing!

   Wij zijn een community van Meaningful Marketers in België, die marketeers en bedrijven - groot en klein - helpt om relevant te blijven als professional en als merk door meer meaningful marketing in de praktijk te brengen. We werken hiervoor nauw samen met marketeers, maar ook met partners en andere vakorganisaties. 

   Ons doel is bedrijven en marketers bijstaan in het ondernemen van meer verantwoorde marketingacties en zo hen helpen future fit te worden. 

   Aankomende activiteiten

   people

   Mee bouwen aan de toekomst van meaningful marketing? Word lid van éen van onze think tanks! Ontdek ze hier >

   Ontdek het laatste nieuws uit de sector

   Jou als marketingprofessional inspireren en helpen navigeren doorheen de constante evoluties binnen marketing. Dat willen we met onze content doen. Van belangrijke trends over lokale marketingcases tot het bespreken van marketingboeken.

   Wil je toegang tot alle artikels die we publiceren? Aarzel niet langer en wordt een lid van BAM!

   Onze key partners

   Onze partners