MasterMarketers 250833

Master Marketers Award 2018

De Master Marketers nodigen u graag uit voor een bijzondere namiddag op topniveau, met als hoogtepunt de uitreiking van de eretitels voor de nieuwe Master Marketers. 

De titel Master Marketer bekroont personen/managers/ondernemers die marketing op managementniveau uitoefenen of duidelijk vanuit ondernemer marketeer zijn. Zij tillen het vak op een hoger niveau. Het is een waardering voor een jarenlange inzet.

De uitreiking van deze Awards vindt plaats op donderdag 1 maart 2018 om 12u00 in de prestigieuze locatie "Tapijtenzaal" van BNP Paribas Fortis. Deze marketers zullen gelauwerd worden met de nieuwe eretitel:

  • Stefaan Bettens: CEO Jet Import
  • Bert Denis : Chief Strategy Officer at TBWA Group
  • Bernard Deryckere: ex General Manager Alpro/ Head of Plant-Based Business Unit
  • Ignace Heyman: COO - Member of the Executive Committee at Lotus Bakeries
  • Jorn Socquet: VP Marketing USA at Anheuser-Busch InBev

 Ook dit jaar bekronen we een autoriteit met Life Time Achievement Award, namelijk Thierry Van Zeebroeck, oud – CEO VAR ( Vlaamse Audiovisuele Regie).

Tijdens deze Award uitreiking kunt u volop netwerken met CEO's, senior managers en CMO en uiteraard Master Marketeers,..... Zorg dus zeker dat u met uw bedrijf ook aanwezig bent en gezien wordt !

U kan kiezen voor een tafel voor 8 personen of individueel inschrijven.

Dus, niet twijfelen. Schrijf nu in bij Nathalie Prieto via email op nathalie.prieto@marketing.be. Nathalie brengt jouw deelname verder in orde.

 

Meer informatie