Master marketers_visual_website_final

Master Marketers 2019

De Master Marketers nodigen u graag uit voor een bijzondere namiddag op topniveau, met als hoogtepunt de uitreiking van de eretitels voor de nieuwe Master Marketers.

De titel Master Marketer bekroont personen/managers/ondernemers die marketing op managementniveau uitoefenen of duidelijk vanuit ondernemer marketeer zijn. Zij tillen het vak op een hoger niveau. Het is een waardering voor een jarenlange inzet.

De uitreiking van deze Awards vindt plaats op donderdag 28 maart 2019 om 12u00 in de prestigieuze locatie "Tapijtenzaal" van BNP Paribas Fortis.

De Master Marketers nodigen je uit voor een bijzondere namiddag op topniveau, met als hoogtepunt de uitreiking van de eretitels voor de volgende marketers:

  1. Hilde Boeyckens : Managing Director SOS Kinderdorpen
  2. Karen Corrigan : CEO Happiness
  3. Francis Debeuckelaere : President Europe Barcadi-Martini
  4. Fréderic Larmuseau : CEO Jacobs Douwe Egberts
  5. Jean-Jacques Velkeniers : President BU, AB-Inbev

Ook dit jaar bekronen we een autoriteit met Life Time Achievement Award:

Jan Callebaut : Founder Partner Callebaut Collective

Tijdens deze Award uitreiking kunt u volop netwerken met CEO's, senior managers en CMO en uiteraard Master Marketeers,..... Zorg dus zeker dat u met uw bedrijf ook aanwezig bent en gezien wordt !

U kan kiezen voor een tafel voor 8 personen of individueel inschrijven.
Dus, niet twijfelen.

Tarieven

BAM Leden: € 320 excl. BTW

BAM Niet-leden: € 350 excl. BTW

Tafel 8 personen: € 2400 excl. BTW

Om een tafel te reserveren, schrijf nu in bij Nathalie Prieto via email op nathalie.prieto@marketing.be . Nathalie brengt jouw deelname verder in orde.