What about programmatic

Workshop - What about programmatic?

# workshop

Wat is programmatic? Hoe werkt het?
Wat kan programmatic voor mijn merk betekenen?

De publicatie via digitale kanalen is in constante beweging en hetzelfde geldt voor de aankoopmodellen. Volgens de laatste Matrix studie, gerealiseerd door BAM, wordt 1/3 van de investeringen vandaag gedaan via programmatische aankoop wanneer het gaat over display of video. Meer dan 50% als we ook rekening houden met research en sociale media. Het is dus uiterst belangrijk geworden voor Marketing en Communicatie Professionals om het belang van Programmatic te begrijpen in de context van zijn/haar bedrijf, evenals de uitdagingen en opportuniteiten die hiermee verbonden zijn.

De opleiding « what about programmatic » is ontworpen als introductie in Programmatic zowel voor adverteerders, uitgevers en agentschappen. Deze opleiding richt zich ook naar iedereen die meer wenst te leren over de belangrijkste termen in Programmatic (SSP, DSP, DMP,…), meer inzicht wil krijgen in de verschillende aankoopmoddellen binnen Programmatic die bestaan in hun bedrijf, begrijpen waarom Programmatic stijgt en hoe dit in positieve zin  kan gebruikt worden.

De doelstelling van deze workshop is de rol en de plaats van programmatic in het ecosysteem van de online media aankoop te begrijpen. En meer algemeen de impact van programmatic op de marketing/communicatie strategie van het merk.

Doelgroep

Deze workshop richt zich naar marketing en communication professionals (adverteerders, uitgevers en agentschappen) die de basics van programmatic willen beheersen. Dit programma richt zich dus niet naar een advanced publiek of naar adops.

Wat leer je uit deze workshop ?

  • Wat is programmatic, hoe het werkt en wat dit betekent voor je business
  • Hoe met interne en externe partners samenwerken

Coördinator van de workshop

Luc Eeckhout, Directeur Phimedia

Docenten

Lara Chammah, Programmatic Expert Roularta Media Group

Karel Goethals, Digital Operations Director Mediabrands

Dax Vecauteren, Commercial Director Benelux Adform

Tarieven

BAM Niet-leden: € 245 excl. BTW

BAM Leden: € 170 excl. BTW

Vragen?

Wil je detailinformatie over de opleidingen of workshops en welke het beste passen bij jouw profiel en toekomstplannen?

Pascale Cambie – Director BAM=LEARN

(02)234 54 03 - pascale.cambie@marketing.be