word een powerpoint ninja

Workshop DM Institute - Word een PowerPoint-Ninja en overtuig met meer impact

Hoe creëer je visueel uiterst aantrekkelijke presentaties met PowerPoint?

# workshop

Hoeveel PowerPoint-presentaties heb jij dit jaar gemaakt? Is het voor jou telkens een frustrerende en tijdrovende opdracht om er keer op keer iets visueel aantrekkelijk van te maken? En achteraf weinig voldoening van je vele werk? Of lijkt jouw presentatie op die miljoenen andere presentaties die elke dag worden gegeven op deze aardbol? Ja?

Er is prima  nieuws voor jou want in deze interactieve workshop  van amper 3,5 uur tijd ontdek je de vele simpele en toch impactvolle mogelijkheden  om het over een compleet andere boeg te gooien. Uiterst visueel en gegarandeerd méér respons bij je publiek.

Tijdens deze interactieve sessie geeft Matthieu van den Bogaert je een hele reeks praktische tips (51!) en toont je (meestal) gratis tools hoe jij je presentatie naar een absoluut hoger niveau brengt.  Je krijgt volop tips en best practices. Tijdens de oefeningen kan je naar hartenlust experimenteren met je eigen presentatie. Je krijgt veel praktisch advies voor je eigen ppt.

Doelgroep

Deze workshop is een regelrechte aanrader voor marketeers, sales verantwoordelijken, zaakvoerders, coaches, … die regelmatig een presentatie voor klanten, workshopdeelnemers, het management of collega’s moeten geven en de impact & interactie willen verhogen. Een uniek workshop-format met 51 tips, veel best practices, diverse oefeningen en bruikbaar advies voor je eigen ppt. Tijdens deze workshop verbeter je zelf  je PowerPointPresentatie.

Docent

Matthieu van den Bogaert werkt als online marketeer voor Vlerick Business School. Hij is daarnaast al enkele jaren verbonden aan het DM Institute als redacteur en docent. Als online marketeer heeft hij een liefde voor drie zaken: videomarketing, social media en alles wat te maken heeft met online tools en extra impact.

Hij maakt deze sessie “*Word een PowerPoint-Ninja en scoor meer impact” uniek omdat je op weinig tijd 51 praktische tips krijgt om visueel en met meer impact te scoren tijdens je presentatie. Hij haakt graag in op je presentatie om deze visueel op te krikken. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk.

Workshop Programma

Je leert de wetten van filmen met je mobieltje. Waarop moet je allemaal letten tijdens het filmen om goede en impactvolle video-opnames te maken? Welke tools helpen mij hierbij? Welke accessoires heb ik nodig? Welke aanpak werkt het best voor mijn doelstellingen? Je krijgt heel veel tips en do’s en don’ts. Ook veel inspiratie en checklists dankzij de vele voorbeelden en praktische cases.

Wat leer je uit deze workshop?

  • Waarom moet je presentatie veel visueler worden?
  • Waar kan je gratis straffe visuals vinden?  Hoe vervang je voorspelbare stockbeelden? Wat met icoontjes, infographs, ..? En cartoons? 
  • Hoe kan je visuals eenvoudig bewerken zonder een Photoshop-expert te zijn?
  • Welke gratis tools helpen je hierbij?
  • Hoe kan je video’s van Youtube, Facebook of Instagram downloaden en beter verwerken in je presentatie? Wat met wordclouds gifs, post-it-notes, …?
  • Hoe maak je zelf videobeelden en hoe integreer je deze beelden vlot in je presentatie?
  • Hoe maak je je presentatie interactief voor een publiek zodat ze niet na 10 minuten indommelen? Hoe integreer je bijvoorbeeld een kwis aantrekkelijk en interactief in je ppt?
  • Welke plug-ins biedt Microsoft aan om je presentatie op te krikken en welke nieuwe features heeft de laatste versie van PowerPoint te bieden?

Tarieven

BAM Leden: € 350 excl. BTW

BAM Niet-Leden: € 390 excl. BTW

Vragen?

Wil je detailinformatie over de opleidingen of workshops en welke het beste passen bij jouw profiel en toekomstplannen?

Pascale Cambie – Director BAM=LEARN

(02)234 54 03 - pascale.cambie@marketing.be