sponsoring 1300_250

 

Word sponsor van BAM en ontdek de vele voordelen! Dankzij de onvoorwaardelijke inzet van vele vrijwilligers en met de hulp van enkele trouwe sponsors maakt BAM haar doelstellingen dag na dag waar. Er zijn verschillende formules om sponsor te worden:

Structurele sponsor

Structurele partners zijn trouwe sponsors van BAM. Zij zorgen deels voor logistieke steun (producten, mediaruimte, ...) en deels voor financiële steun.

Voordelen?

In ruil genieten onze structurele sponsors van tal van voordelen: vermelding op  communicatie, betrokkenheid bij BAM, nauw contact met dé marketingorganisatie in België (een netwerk van contacten), een blijvende vinger aan de marketing-pols, enz.  Wil jouw bedrijf ook structurele sponsor worden? Aarzel dan niet en contacteer BAM.

Evenementensponsor

Als evenementsponsor kunnen bedrijven hun product of dienst voorstellen aan de crème de la crème van de Belgische marketing. Dat gebeurt op specifieke evenementen georganiseerd door BAM zoals:

The Rentree: www.therentree.be

Marketingcongres: www.marketingcongress.be

Marketingcongres voor Studenten: www.markethappening.be 

En nog andere mogelijkheden...

Voordelen?

Een associatie met dé marketingorganisatie in België, een link met het actuele onderwerp van de dag/avond, de mogelijkheid om voor klanten of medewerkers voordelige deelnamevoorwaarden te verkrijgen en visibiliteit op alle communicatie rond het evenement, enz. 

Wens je eventsponsor van BAM te worden? Aarzel dan niet en neem hier contact met ons op.

Bekijk hieronder de aftermovies van enkele main evenementen: