BAM Content Marketing Casebook aan 6e editie toe

Voor het zesde jaar op rij publiceerde de Expert Hub Content Marketing van BAM zijn Content Marketing Casebook. Dat bevat naar goede gewoonte de favoriete lokale cases van Belgische content marketeers, zowel adverteerders, bureaumensen als freelancers. Voor de tweede keer verschijnt het casebook zowel in print als digitaal.

casebook_

 

A.S. Adventure, UGent, Unilin, Spa en zelfs escort Mel Meliciousss. Ook dit jaar bevat het BAM Content Marketing Casebook opnieuw zowel gevestigde namen als onbekendere en kleinere initiatieven. In totaal hebben 11 Belgische contentmarketeers, zowel adverteerders, bureaumensen als freelancers, hun favoriete lokale case beschreven en toegelicht waarom dit voor hen de case van het jaar is. Zij werden aangevuld met een opvallende case van de afgelopen drie jaar.

“Eens te meer is de veelzijdigheid van content marketing in het casebook terug te vinden”, klinkt het bij Bart Lombaerts (SPYKE), voorzitter van de Expert Hub Content Marketing bij BAM. “Je leest er over een veelbekroonde case, maar evengoed over een project dat kleinschalig of regiogebonden is. Dit casebook is en blijft daarom uniek. In België, maar misschien ook daarbuiten. Bureaus of adverteerders kunnen immers niets insturen, ze kunnen alleen maar hopen dat ze door hun vakgenoten uitgekozen worden.”

Waar het BAM Content Marketing Casebook vorig jaar ter gelegenheid van de vijfde verjaardag voor het eerst op papier verscheen, trekt BAM die lijn ook dit jaar door. De printeditie komt er dankzij de sterk gewaardeerde steun van Teamleader en bpost. Zij zorgen ervoor dat alle BAM-leden eind deze maand een exemplaar in de bus zullen krijgen.

 

Download het Content Marketing Casebook:

De inhoud is enkel beschikbaar voor leden via een persoonlijke ledenlogin.
Vraag jouw persoonlijke login aan via katleen@marketing.be.

Ben je nog geen lid? Bekijk dan hier snel onze lidmaatschapspakketen en word vandaag nog (gratis) lid!

Over het artikel:

Publicatie: 27 juni 2023

Redacteur: Bart Lombaerts - Spyke