Marketer of the Year

De titel BAM Marketer of the Year is een bekroning van enkele mooie verwezenlijkingen op marketing gebied en heeft mede als doel het marketing vak te promoten bij het brede publiek.

MOTY2019 600 -250

 

De bekroning van de BAM Marketer of the Year zal vanaf dit jaar integraal deel uitmaken van het BAM Marketing Congress. De BAM Marketer of the Year krijgt een prominente plaats in het nieuwe concept van ’s lands grootste marketingcongres.

BAM investeert dit jaar in een vernieuwd congres en binnen het nieuwe concept en programma is een hoofdrol weggelegd voor de BAM Marketer of the Year 2019. BAM lauwert de winnaars op donderdag 5 december aan het einde van de eerste congresdag.

Tijdens de eerste dag van het BAM Marketing Congress krijgen de tien genomineerde marketers de kans om in een video hun kandidatuur te ondersteunen. De aanwezige congresgangers kunnen vervolgens stemmen op hun favoriete marketer. Naast de BAM Marketer of the Year award zelf reiken we op die manier ook een bijkomende publieksprijs uit in naam van de aanwezige marketinggemeenschap.

Wilt u genieten van een unieke visibiliteit tijdens de uitreiking van de Marketer of the Year awards?

Ontdek hoe uw bedrijf in de kijker kan gezet worden en zo een unieke visbiliteit kan krijgen ten aanzien van de aanwezige Belgische marketing community!

Interesse? Contacteer Nathalie Prieto voor meer informatie, nathalie.prieto@marketing.be - 02 234 54 01