academic_v1

 

Ben jij een docent aan de hogeschool/universiteit? Word dan zeker lid van BAM om deel uit te maken van de marketing community!

Worden als docent beschouwd : de fysieke personen die onderwijzen als officiële job hebben. Registreer voor dit lidmaatschap met jouw e-mailadres van de hogeschool/universiteit.

Ontdek hier de voordelen van het Academic lidmaatschap:

  • Deelname aan Expert Hubs

Binnen BAM hebben wij een tiental Expert Hubs en werkgroepen. Hier kan je als lid bij aansluiten om jouw kennis te delen, zelf nieuwe inzichten te ontvangen en mee te werken aan projecten. Je bouwt jouw netwerk verder uit en helpt de BAM community verder met jouw kennis.

Elk lid ontvangt bij activatie van het lidmaatschap een persoonlijke login om toegang te krijgen tot de website www.marketing.be. Met deze login krijg je als lid toegang tot onder andere whitepapers, studies en het knowledge center. Via dit knowledge center willen we onze leden op de hoogte brengen van alle “Member Exclusive” content, waaronder ook de presentaties van sprekers op onze evenementen.

  • Nieuwsbrief

Elk lid ontvangt maandelijks de nieuwsbrief van BAM met de laatste marketing updates.

  • Exclusieve en gratis uitnodiging voor onze jaarlijkse BAM-party

Jaarlijks organiseert BAM de BAM party in september. Hierop worden alle BAM leden uitgenodigd om mee de verjaardag van onze vereniging te vieren. Als community is het belangrijk om te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten.

  • BAM-evenementen en -opleidingen tegen een voorkeurtarief

De leden van BAM ontvangen een korting van minstens 75% op alle evenementen en opleidingen doorheen het jaar. (Het BAM Marketing Congress en IAB MIXX Awards niet inbegrepen) Het uitgebreide aanbod aan evenementen en opleidingen zorgt ervoor dat ieder lid zijn/haar interesses kan terugvinden en een eigen programma doorheen het jaar creëren.

 

Kostprijs: € 150 incl. BTW

 

Bestel dit lidmaatschap

Vragen of bijkomende informatie?

Wil je detailinformatie over de lidmaatschappen en welke het beste passen bij jouw bedrijf en toekomstplannen?

Neem contact op met Sarah Vyverman - sarah.vyverman@marketing.be - 02 234 54 08

 

Let op: Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd voor opeenvolgende periodes van één jaar behoudens vooropzeg betekend bij aangetekend schrijven uiterlijk vier maanden voor de vervaldatum van 31 december voor rechtspersonen en uiterlijk vier maanden voor de vervaldatum van de verjaardag van het lidmaatschap voor fysieke personen of voor studenten.