dit is content

Boekvoorstelling: Dit is Content Marketing

Vier jaar na hun eerste boek over content marketing – waarvan meer dan 2000 exemplaren verkocht werden – brengen vier Belgische experts hun inzichten, methodes en bedrijfsgeheimen samen voor een nieuw basiswerk over dit onderwerp, geschreven vanuit hun eigen ervaring.

  • Met interviews van internationale experts als Ann Handley, Robert Rose, Andrew Davis en Jesper Laursen.
  • Met meer dan 200 cases en voorbeelden.
  • Met concrete tips voor startende én ervaren content marketeers.

Bart Lombaerts is een autoriteit op vlak van meaningful marketing. In zijn boek Meaningful Marketing legt hij nadrukkelijk het verband met content marketing vanuit zijn ervaring als Head of Content bij contentmarketingbureau SPYKE. Zijn kennis geeft hij daarnaast door als docent aan de Franstalige communicatiehogeschool Ihecs en co-voorzitter van de Expert Hub Content Marketing bij BAM.

Wouter Temmerman is journalist in hart en nieren en bovendien een sterke believer van de meerwaarde van journalistiek gemaakte content voor merken. Vanuit die overtuiging waakt hij over de journalistieke lijn in het werk van het contentmarketingbureau SPYKE en maakt hij als freelance journalist bijdragen voor magazines zoals Trends en Media Marketing.

Koen Denolf noemt zichzelf ‘content profeet’, door zijn niet aflatende inzet als schrijver, opiniemaker, spreker, lesgever en vlogger in het contentmarketingvak. Binnen zijn bureau The Fat Lady opereert hij als Content Strateeg.

Michel Libens is al zijn hele professionele leven actief op het snijpunt van marketing en uitgeven. Hij is managing partner en CEO van Propaganda, één van de Belgische marktleidende contentmarketingbureaus. Hij is ook oprichtend voorzitter van Custo, de Belgische federatie van content marketing agencies en co-voorzitter van de Expert Hub Content Marketing bij BAM.. Michel is een gedreven ‘(content marketing) strategy first’-believer.

LannooCampus en BAM nodigen je uit voor deze online gratis boekvoorstelling!

Tarief: Gratis

In samenwerking met:

logo_lannoocampus3

Inschrijven