premium team package_v1

The Full Monty. Voor minder ga je niet.

Met volledig jouw team ga je resoluut voor alle BAM-voordelen. Gewoon omdat jij ervan overtuigd bent dat jouw hele team moet aangesloten zijn bij de grootste marketing community van België. En natuurlijk ook omdat je je hele team achter meaningful marketing wil scharen.

Ontdek hier de voordelen van ons Premium Team Package:

  • Lidmaatschap tot voor het bedrijf

Als Premium lid bij BAM zijn alle werknemers automatisch lid. Dit betekent dat iedereen recht heeft op onderstaande voordelen. 

  • Deelname aan Expert Hubs

Binnen BAM hebben wij een tiental Expert Hubs en werkgroepen. Hier kan je als lid bij aansluiten om jouw kennis te delen, zelf nieuwe inzichten te ontvangen en mee te werken aan projecten. Je bouwt jouw netwerk verder uit en helpt de BAM community verder met jouw kennis.

Elk lid ontvangt bij activatie van het lidmaatschap een persoonlijke login om toegang te krijgen tot de website www.marketing.be. Met deze login krijg je als lid toegang tot onder andere whitepapers, studies en het knowledge center. Via dit knowledge center willen we onze leden op de hoogte brengen van alle “Member Exclusive” content, waaronder ook de presentaties van sprekers op onze evenementen.

  • Nieuwsbrief

Elk lid ontvangt maandelijks de nieuwsbrief van BAM met de laatste marketing updates.

  • 5 keer / jaar advies van onze Legal Advisor

Als vereniging vinden wij het belangrijk ondersteuning te bieden op legaal gebied. Bij mogelijke vragen kunnen onze leden advies vragen aan onze Legal Advisor. Dit gebeurt 100% confidentieel en gepersonaliseerd. Het aantal keer je advies gratis kan aanvragen wordt bepaald door uw lidmaatschap. Bij vragen kan u contact opnemen met info@marketing.be.

Voorbeeld van Legale vragen kunnen gaan over GDPR, E-Privacy, ... 

  • Exclusieve en gratis uitnodiging voor onze jaarlijkse BAM-party

Jaarlijks organiseert BAM de BAM party in september. Hierop worden alle BAM leden uitgenodigd om mee de verjaardag van onze vereniging te vieren. Als community is het belangrijk om te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Op de website www.marketing.be hebben we een pagina gecreëerd waar onze leden kunnen vacatures op plaatsen, inbegrepen in het lidmaatschap. Aanvullend worden regelmatig sociale media posts en bannering in de nieuwsbrief geplaatst om deze vacatures voldoende onder de aandacht van de community te brengen.

  • BAM-evenementen en -opleidingen tegen een voorkeurtarief

De leden van BAM ontvangen een korting van minstens 30% op alle evenementen en opleidingen doorheen het jaar. Het uitgebreide aanbod aan evenementen en opleidingen zorgt ervoor dat ieder lid zijn/haar interesses kan terugvinden en een eigen programma doorheen het jaar creëren.

  • Workshop "Member teaches Members" 

Als Premium lid heb je als bedrijf recht om een workshop te organiseren voor de BAM Community. Samen met het BAM-team wordt de content van de workshop bepaald. Communicatie en logistiek worden voorzien door BAM.

  • Voeg gratis Young Marketers (<30jaar) toe aan dit Team Package*

Binnen BAM hebben we sinds vorig jaar de BYM opgericht, de Belgian Young Marketers. Een community binnen BAM, die helemaal in het teken staat van de Young Marketers. Doorheen het jaar is het doel van BYM ook een aanbod te creëren voor Young Marketers aan de hand van activiteiten, opleidingen en netwerkmogelijkheden.

 

Kostprijs: € 3950 excl. BTW

 

Ben je lid van UBA/UMA/ACC/DMA? Ontvang 15% extra korting op de BAM-ledenbijdrage, € 3.450,00 (excl. BTW)

Bestel dit lidmaatschap

Vragen of bijkomende informatie?

Wil je detailinformatie over de lidmaatschappen en welke het beste passen bij jouw bedrijf en toekomstplannen?

Neem contact op met Sarah Vyverman - sarah.vyverman@marketing.be - 02 234 54 08

 

*Young Marketers genieten van dezelfde voordelen, maar ontvangen 75% korting op evenementen en opleidingen uitgezonderd het Marketing Congress en de IAB MIXX Awards. 

Let op: Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd voor opeenvolgende periodes van één jaar behoudens vooropzeg betekend bij aangetekend schrijven uiterlijk vier maanden voor de vervaldatum van 31 december voor rechtspersonen en uiterlijk vier maanden voor de vervaldatum van de verjaardag van het lidmaatschap voor fysieke personen of voor studenten.