starter team package_v1

 

Small is the new big.

Bij BAM vinden we dat iederéén het recht heeft om bij de grootste marketing community te horen. Ook voor kleinere bedrijven biedt BAM een pakket op maat.

Ontdek hier de voordelen van ons Starter Team Package:

  • Lidmaatschap tot 4 personen

De lidmaatschapsvoordelen zijn geldig voor max. 4 personen binnen hetzelfde bedrijf. De 4 personen worden doorgegeven na aanvraag van het lidmaatschap. De 4 personen zijn de contactpersonen van het bedrijf en hebben recht op alle onderstaande voordelen.

  • Deelname aan Expert Hubs

Binnen BAM hebben wij een tiental Expert Hubs en werkgroepen. Hier kan je als lid bij aansluiten om jouw kennis te delen, zelf nieuwe inzichten te ontvangen en mee te werken aan projecten. Je bouwt jouw netwerk verder uit en helpt de BAM community verder met jouw kennis.

Elk lid ontvangt bij activatie van het lidmaatschap een persoonlijke login om toegang te krijgen tot de website www.marketing.be. Met deze login krijg je als lid toegang tot onder andere whitepapers, studies en het knowledge center. Via dit knowledge center willen we onze leden op de hoogte brengen van alle “Member Exclusive” content, waaronder ook de presentaties van sprekers op onze evenementen.

  • Nieuwsbrief

Elk lid ontvangt maandelijks de nieuwsbrief van BAM met de laatste marketing updates.

  • 1 keer / jaar advies van onze Legal Advisor

Als vereniging vinden wij het belangrijk ondersteuning te bieden op legaal gebied. Bij mogelijke vragen kunnen onze leden advies vragen aan onze Legal Advisor. Dit gebeurt 100% confidentieel en gepersonaliseerd. Het aantal keer je advies gratis kan aanvragen wordt bepaald door uw lidmaatschap. Bij vragen kan u contact opnemen met info@marketing.be.

Voorbeeld van Legale vragen kunnen gaan over GDPR, E-Privacy, ... 

  • Exclusieve en gratis uitnodiging voor onze jaarlijkse BAM-party

Jaarlijks organiseert BAM de BAM party in september. Hierop worden alle BAM leden uitgenodigd om mee de verjaardag van onze vereniging te vieren. Als community is het belangrijk om te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten.

  • BAM-evenementen en -opleidingen tegen een voorkeurtarief

De leden van BAM ontvangen een korting van minstens 30% op alle evenementen en opleidingen doorheen het jaar. Het uitgebreide aanbod aan evenementen en opleidingen zorgt ervoor dat ieder lid zijn/haar interesses kan terugvinden en een eigen programma doorheen het jaar creëren.

  • Voeg gratis 1 Young Marketer (<30jaar) toe aan dit Team Package*

Binnen BAM hebben we sinds vorig jaar de BYM opgericht, de Belgian Young Marketers. Een community binnen BAM, die helemaal in het teken staat van de Young Marketers. Doorheen het jaar is het doel van BYM ook een aanbod te creëren voor Young Marketers aan de hand van activiteiten, opleidingen en netwerkmogelijkheden.

 

Kostprijs: € 1450 excl. BTW

Bestel dit lidmaatschap

Vragen of bijkomende informatie?

Wil je detailinformatie over de lidmaatschappen en welke het beste passen bij jouw bedrijf en toekomstplannen?

Neem contact op met Sarah Vyverman - sarah.vyverman@marketing.be - 02 234 54 08

 

*Young Marketer geniet van dezelfde voordelen, maar ontvangt 75% korting op evenementen en opleidingen uitgezonderd het Marketing Congress en de IAB MIXX Awards. Indien meerdere Young Marketers wensen toegevoegd te worden, wordt 99 € excl. BTW/pp aangerekend.

Let op: Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd voor opeenvolgende periodes van één jaar behoudens vooropzeg betekend bij aangetekend schrijven uiterlijk vier maanden voor de vervaldatum van 31 december voor rechtspersonen en uiterlijk vier maanden voor de vervaldatum van de verjaardag van het lidmaatschap voor fysieke personen of voor studenten.