OPLEIDINGEN 1300_250

 

"Lifelong Meaningful Education for Marketing Enthusiasts"

BAM, kort voor de Belgian Association of Marketing, is de grootste vakvereniging voor marketing in België. BAM is een open community waar leden, initiatieven én expertises samengebracht worden in één ontmoetingsplaats én uniek kennisuitwisselingsplatform. BAM is daarmee dé plaats waar marketeers mekaar ontmoeten voor de meest up to date informatie over de laatste ontwikkelingen in marketing.

BAM wil marketeers helpen groeien doorheen hun carrière, en een partner zijn in hun traject door een relevante ondersteuning te bieden op niveau van vaardigheden, kennis en netwerk, samen met andere marketeers en experts.

BAM helpt zo waarde te creëren én duurzame relaties op te bouwen, en brengt marketing weer in het hart van de organisatie vanuit het geloof in meaningful marketing.

Via onze 2 learning trajecten "Discover" en "Develop" willen we inspelen op jouw huidige situatie door opleidingen aan te bieden die jou een stap verder kunnen brengen in jouw carrièrepad. De beide trajecten zijn samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring en expertise met verschillende soorten marketing opleidingen. De BAM-opleidingen worden uitsluitend gegeven door ervaren marketeers die elke dag in de praktijk staan en erkend worden voor hun expertise. Zij maken dat je morgen werkt met de meest actuele en tegelijk meteen inzetbare methodologieën.

In beide trajecten voorzien we ook de mogelijkheid om à la carte een persoonlijk programma samen te stellen met sessies naar keuze.

Naast deze persoonlijke à la carte mogelijkheid op individueel niveau, verzorgen wij ook maatwerk in opleidingen voor bedrijven en organisaties. Deze In-Company Opleidingen worden door onze docenten-experten op maat van jouw onderneming en verwachtingen geschreven. Meer informatie over de In-Company opleidingen vind je hier.

 

Discover

De opleidingen binnen het traject "Discover" bieden jou een basis in Marketing & Digitale Marketing. Je maakt kennis met marketing aan de hand van concepten, beproefde methodologieën & praktijk-cases.

Wil je graag meer weten over deze materie en heb je nog geen of maar weinig achtergrond in Marketing of Digital Marketing? Dan kunnen wij jou verder helpen! We zorgen voor praktische sessies, die meteen zorgen voor een hands-on experience.

Dit traject richt zich vooral naar personen die:

  • interesse hebben in marketing,
  • een nieuwe marketingfunctie willen beoefenen,
  • op korte termijn een overzicht wensen van digitale marketing en communicatie,
  • verder willen groeien richting digitale marketing.
Ontdek alle opleidingen binnen "Discover"

Develop

De opleidingen binnen het traject "Develop" zorgen voor een uitbreiding en verdieping van jouw marketing skillset. Onder dit traject vind je specifieke opleidingen terug die focussen op het verbeteren van jouw marketing competenties.

Het zijn praktische opleidingen die een ideale update van jouw al bestaande expertise bieden. Alle opleidingen en sessies geven jou een overzicht van de actuele trends en de strategische aspecten binnen marketing.

Dit traject richt zich vooral naar personen die:

  • hun digitale kennis en expertise willen uitbreiden,
  • een specifieke wending aan hun carrière wensen te geven,
  • hun klanten future proof willen adviseren.

 

Ontdek alle opleidingen binnen "Develop"

 

 

Vragen of bijkomende informatie?

Wil je detailinformatie over de opleidingen en welke het beste passen bij jouw profiel en toekomstplannen?

pascale_website

Neem contact op met Pascale Cambie, Director BAM Learn.

pascale.cambie@marketing.be - (02) 234 54 03