Opleidingen_banner_nieuwv2_algemeen

 

/ Opleidingen

Ontdek hieronder het nieuwe aanbod van BAM Education! Wij kiezen voor een nieuwe manier van opleiden, een nieuwe methodologie om nog beter aan de behoeften van de marketer van morgen te voldoen. 

Vandaag de dag moet een marketeer een chef d'orchestre zijn en van elke tak kennis hebben. Via onderstaand model kan je zelf specifiek bekijken welke onderdelen je wenst te beheren en welke opleiding jouw competenties het beste kan aanvullen. Wij helpen jouw carrière in de juiste richting te sturen en zorgen voor een continue groei!

Via onze 2 learning trajecten "Discover" en "Develop" willen we inspelen op jouw huidige situatie door opleidingen aan te bieden die jou een stap verder kunnen brengen in jouw carrièrepad. De beide trajecten zijn samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring en expertise met verschillende soorten marketing opleidingen.

De BAM-opleidingen worden uitsluitend gegeven door ervaren marketeers die elke dag in de praktijk staan en erkend worden voor hun expertise. Zij maken dat je morgen werkt met de meest actuele en tegelijk meteen inzetbare methodologieën.


BAM_infographic_opl_2

/ Initiation

Op zoek naar een basisopleiding in Marketing? Dan is de opleiding Discover Marketing iets voor jou!
Een Marketing opleiding voor niet-marketeers. Ontdek de basisconcepten van marketing, volledige toolbox van marketing denken en doen.

/ Discover

De opleidingen binnen dit traject bieden jou een basiskennis in Marketing, Digital en Content Marketing. Je maakt kennis met deze topics aan de hand van concepten, beproefde methodologieën en praktijkcases. We zorgen voor parktische sessies, die meteen zorgen voor een hands-on experience. 

Dit traject richt zich naar personen die een nieuwe marketingfunctie willen beoefenen, op korte termijn een overzicht wensen van Digital of Content Marketing. 

Maak kennis met: 

/ Develop

Opleidingen binnen het traject 'Develop' zorgen voor een uitbreiding en verdieping van jouw marketing skillset. Onder dit traject vind je specifieke opleidingen die focussen op het verbeteren van jouw competenties. Het zijn praktische opleidingen die een ideale update van jouw al bestaande expertises bieden. Alle opleidingen en sessies geven een overzicht van de actuele trends en de strategische aspecten binnen marketing.

Maak kennis met: 

/ A la carte

Vind je jezelf in deze vaste programma's niet terug? In beide trajecten voorzien we ook de mogelijkheid om à la carte een persoonlijk programma samen te stellen met sessies naar keuze.

Naast deze persoonlijke à la carte mogelijkheid op individueel niveau, verzorgen wij ook maatwerk in opleidingen voor bedrijven en organisaties. Deze In-Company Opleidingen worden door onze docenten-experten op maat van jouw onderneming en verwachtingen geschreven.

Bekijk hier het aanbod à la carte sessies.

 

Vragen of bijkomende informatie?

pascale_website

Wil je detailinformatie over de opleidingen en welke het beste passen bij jouw profiel en toekomstplannen? Neem contact op met Pascale Cambie - pascale.cambie@marketing.be - 02 234 54 03