Opleidingen_banner_nieuwv2_algemeen

/ Opleidingen

Via onze 2 learning trajecten "Discover" en "Develop" willen we inspelen op jouw huidige situatie door opleidingen aan te bieden die jou een stap verder kunnen brengen in jouw carrièrepad. De beide trajecten zijn samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring en expertise met verschillende soorten marketing opleidingen. De BAM-opleidingen worden uitsluitend gegeven door ervaren marketeers die elke dag in de praktijk staan en erkend worden voor hun expertise. Zij maken dat je morgen werkt met de meest actuele en tegelijk meteen inzetbare methodologieën.

In beide trajecten voorzien we ook de mogelijkheid om à la carte een persoonlijk programma samen te stellen met sessies naar keuze.

Naast deze persoonlijke à la carte mogelijkheid op individueel niveau, verzorgen wij ook maatwerk in opleidingen voor bedrijven en organisaties. Deze In-Company Opleidingen worden door onze docenten-experten op maat van jouw onderneming en verwachtingen geschreven.

Vragen of bijkomende informatie?

pascale_website

Wil je detailinformatie over de opleidingen en welke het beste passen bij jouw profiel en toekomstplannen? Neem contact op met Pascale Cambie - pascale.cambie@marketing.be - 02 234 54 03

/ Discover

/ Develop

De opleidingen binnen het traject "Discover" bieden jou een  basis in Marketing & Digitale Marketing. Je maakt kennis met marketing aan de hand van concepten, beproefde methodologieën & praktijk-cases.

Wil je graag meer weten over deze materie en heb je nog geen of maar weinig achtergrond in Marketing of Digital Marketing? Dan kunnen wij jou verder helpen! We zorgen voor  praktische sessies, die meteen zorgen voor een  hands-on experience.

Ontdek alle opleidingen binnen "Discover"

 

 

De opleidingen binnen het traject "Develop" zorgen voor een  uitbreiding en verdieping  van jouw marketing skillset. Onder dit traject vind je  specifieke opleidingen  terug die focussen op het verbeteren van jouw  marketing competenties.

Het zijn  praktische opleidingen  die een ideale  update  van jouw al bestaande expertise bieden. Alle opleidingen en sessies geven jou een overzicht van de  actuele trends en de  strategische aspecten  binnen marketing.

Ontdek alle opleidingen binnen "Develop"

 

/ A la carte

/ In-Company

Er is ook mogelijkheid om zelf een gepersonaliseerd programma samen te stellen door sessies uit de verschillende bestaande programma's onderling te combineren. Deze à la carte mogelijkheid hebben we ontworpen om nog meer een persoonlijk antwoord te kunnen bieden op ieder individueel learning traject.

 

Ontdek alle sessies binnen "A la carte"

Naast de persoonlijke à la carte mogelijkheid op individueel niveau, verzorgen wij ook maatwerk in opleidingen voor bedrijven en organisaties. Deze In-Company Opleidingen worden door onze docenten-experten op maat van jouw onderneming en verwachtingen geschreven.

 

Ontdek meer over "In-Company"'