BAM_Education_webheader2

/ BAM Education: marketing opleidingen op maat

BAM Education wil continue ondersteuning bieden aan alle marketeers. Van beginners over ervaren marketeers tot personen uit andere sectoren. Stuk voor stuk kunnen zij bij BAM Education terecht om hun kennis bij te schaven.

Waarom we dat doen?

  • Omdat we over de jaren heen gemerkt hebben dat mensen doorheen hun carrière gemakkelijk van oriëntatie veranderen.
  • Maar ook omdat elke marketeer de dag van vandaag een chef d’orchestre moet zijn en dus van elke tak binnen marketing kennis moet hebben.

Aan de hand van opleidingen blijven wij hen ondersteunen in de volgende stap van hun professionele carrière zodat ze expert worden in hun eigen domein én zodat ook met andere afdelingen kunnen meepraten.

/ BAM Education Model

Ons nieuwe opleidingsmodel is volledig afgestemd op de noden van de moderne marketeer. Dit omdat de hedendaagse marketeer thuis moet zijn in verschillende domeinen terwijl hij ondertussen ook een bedreven product manager of een ervaren content marketeer is.

Precies daarom voorziet het BAM Education Model in een brede vorming over 5 pijlers: discover marketing, market insights & business intelligence,  customer centricity, digitale marketing en content marketing.

Deze kennis verwerven ze met de hulp van ervaren docenten. Professionals die met één voet in de praktijk staan en met de andere in de academische wereld. Net dat maakt BAM Education uniek: praktische en academische ervaring op een interessante manier gebracht door boeiende personen. Op die manier verzekeren we ons van een hoge kwaliteit van de opleidingen en zorgen we ervoor dat niet alleen de toekomstige marketeer een veelzijdig informatiepakket meekrijgt, maar ook de ervaren marketeer zijn kennis bijgespijkerd ziet.

Wat mag u verwachten van een BAM opleiding? Onze opleidingsprogramma's bestaan uit meerdere sessies met een duidelijke structuur en rode draad. Tijdens het volledige traject ontwikkelt u alle kennis en vaardigheden over het door u gekozen topic. Na deelname aan de volledige opleiding ontvangt u het BAM certificaat.

/ Stel uw eigen traject samen

Het BAM Education Model gaat breder dan ooit. De marketeer van morgen en vandaag hoeft namelijk niet meer te kiezen voor een traject dat in steen is gebeiteld. Integendeel. Ons nieuwe opleidingsmodel laat marketeers toe om hun eigen pad uit te stippelen, terwijl hij meteen zorgvuldig begeleid wordt bij het maken van zijn keuze.

Of u nu een ervaren marketeer bent of een beginner, wij raden u aan te beginnen bij de basismodules om uw algemene kennis over de domeinen heen bij te schaven. Zo zorgt u ervoor dat u alle basiskennis beheerst en dat u ook met andere functies binnen de bedrijfswereld mee kan praten. Daarna maakt u zelf de keuze in welk(e) domeinen u zich wilt verdiepen. Zo wordt ook u een expert.

/ Aanbod 2022

Ontdek het volledige aanbod hier

 

/ KMO Portefeuille

BAM is sinds Juli 2021 officieel erkend als dienstverlener van de KMO Portefeuille.

U kan uw aanvraag indienen voor alle BAM opleidingen en à la carte sessies.

KMO Portefeuille : DV.0242879

KMO-portefeuille-logo

 

Vragen of bijkomende informatie?

1593256359507

Wil je detailinformatie over de opleidingen en welke het beste passen bij jouw profiel en toekomstplannen?

Neem contact op met Irene Personne - irene.personne@marketing.be - +32 478 78 13 43